Traditie & Pasiune

Primul Bistro al Craiovei!

El Greco putem spune ca a dat startul livrarii la domiciliu in orasul nostru si de asemenea ofera servicii la inalt nivel de catering pentru diverse evenimente. 

. Inaugurat in anul 2005, Bistro El Greco face parte deja din viata mondena a Craiovei!

Creat pentru a asigura o atmosfera relaxanta si eleganta, Bistro El Greco este rezultatul perseverentei si experientei de pana in prezent a echipei noastre.

Situat pe cel mai cunoscut bulevard al Craiovei, Calea Bucuresti, Bistro El Greco are o capacitate de 110 locuri la parter precum si un separeu de 18 locuri pentru conferinte sau evenimente deosebite din viata ta. Locatia dispune si de o terasa intima si perfecta pentru zilele calduroase de vara.

Bistro El Greco are un meniu bogat si diversificat, de la specialitatile grecesti pana la cele mai consacrate preparate din bucataria internationala, menit sa satisfaca si cele mai rafinate si exigente gusturi ale clientilor nostri.

 

Bistro El Greco, putem spune, ca a dat startul livrarii la domiciliu in orasul nostru si de asemenea, ofera servicii la inalt nivel de catering pentru organizarea evenimentelor. 

Bistro El Greco ramane, cu siguranta, primul bistro al Craiovei!

Te asteptam, cu drag, la El Greco!

MANCARE BUNA, BAUTURI FINE, ATMOSFERA RELAXANTA!

to top button